Tysktalande produktions- och kundservicemedarbetare

Bårhult/Landvetter

Skyltmax söker tysktalande medarbetare till vårt växande produktions- och kundserviceteam

Vi är certifierade enligt Great Place to Work och jobbar ständigt efter målet att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser! Med flertalet utmärkelser i bagaget, såsom Gasellpriset sex år i rad och Superföretag enligt Veckans Affärer fortsätter vi resan framåt.

Vi fortsätter att växa för fullt och söker nu efter ytterligare en medarbetare som dels kan bli en del av vårt produktionsteam och samtidigt en del av vårt kundserviceteam och ta hand om våra tysktalande kunder. Vill du vara med på vår resa?

Om tjänsten

Tjänsten är en delad tjänst där du till största del kommer arbeta inom vår produktion. Där består ditt arbete huvudsakligen av tillverkning och paketering av våra produkter. Arbetet skall leda till att våra kunder får en positiv upplevelse när de får hem sina beställningar. Arbetet görs tillsammans med ett stort gäng härliga medarbetare.

Som en del i vårt kundserviceteam bidrar du till att sträva efter att uppfylla vår vision om att vara det enklaste och mest ansvarsfulla alternativet för beställning av skyltar online. Ditt arbete här kommer huvudsakligen bestå av att ta hand om våra tysktalande kunder genom mail och telefon. Du kommer att räkna på offerter och även hjälpa våra kunder med design och enklare bildhantering. Vi stävar ständigt efter att leverera den bästa kundupplevelsen och du kommer att få alla verktyg du behöver för att göra våra kunder nöjda. Läs gärna mer kring vår nöjd kundgaranti här.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter där frihet under ansvar präglar vardagen. En arbetsplats med helt nybyggda lokaler och engagerade kollegor och möjlighet till stort inflytande. Här får du möjligheten att lära dig eller utvecklas inom skyltproduktion, enklare bildhantering och framförallt kommunikation.

Vi erbjuder dessutom förmåner utöver det vanliga. Se listan på vår karriärsida för ett urval!

Du som person är bekväm i en organisation under ständig utveckling och du har en stark vilja att hela tiden utvecklas och förbättra gårdagens arbete ytterligare. Du är prestigelös och orädd för nya människor och utmaningar. Du är bekväm med att kommunicera via mail och du sätter ett högt värde på att genuint och i alla lägen sätta kunden i fokus och därigenom leverera den bästa servicen.

Vi vet att du kommunicerar flytande på tyska i såväl tal som skrift men och det är även meriterande om du kommunicerar flytande på antingen svenska, norska, danska, italienska, nederländska, franska, spanska eller engelska.

Det är även ett plus om du har erfarenhet inom skylttillverkning, printproduktion, e-handel eller någon typ av serviceyrke sedan tidigare. Det ses också som en fördel om du har erfarenhet av CNC-fräsning eller kunskaper i Adobes programserie, om än inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och saknar du några skills eller kunskaper är det ingen fara, vi ser till att du lär dig!

Bra att veta

 • Start: Så snart som möjligt
 • Plats: Bårhult, Landvetter
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön
Kontaktperson

Matilda Pilfalk

matilda@skyltmax.se

0722-374070

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %