Content Manager

Bårhult/Landvetter
Ansök senast 2021-10-17

Content Manager till Skyltmax

Brinner du för att skriva riktigt bra innehåll? Har du även koll på fotografering och bildbehandling? Nu letar vi efter den som tar greppet om vårt content. Är det du? 

Skyltmax är en nytänkande skylttillverkare som digitaliserar branschen med målet att erbjuda kunden ett så brett sortiment som möjligt utan att göra avkall på enkelhet, pris och snabba leveranser. Genom Skyltomaten kan våra kunder enkelt designa sina skyltar online.

Vi är ett företag som tror starkt på frihet under ansvar, att ingen är fullärd utan att det är okej att göra misstag eftersom man lär sig av dem, att det är viktigt med mål men att stress hämmar kreativiteten samt att det är viktigt att ha kul på jobbet. Här har du en snabb och lättrörlig miljö där du har stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Om rollen

Som Content Manager är din primära uppgift att skapa innehåll som leder besökare till beslut. Där det handlar om att ansvara, förnya och producera material för våra produkter i alla marknader. Du säkerställer att vi har en röd tråd i vår kommunikation och gillar att driva projekt, allt från planering och genomförande till analys av resultat.

Du underhåller våra sociala medier, skapar nyhetsbrev och skriver innehåll till hemsidan med stor relevans för både användare och sökmotorer. Du fotograferar våra produkter och är en fena på bildredigering.

Du ansvarar för att vi har en plan för arbetet, i tätt samarbete med kollegorna på marknadsavdelningen.

Du bidrar med kunskap och erfarenhet som lyfter nivån hos oss och bidrar till vår fortsatta utveckling och tillväxt. 

Vem är du? 

Du är en riktigt skicklig innehållsskapare. Du skapar innehåll som väcker köpintresse och klättrar bland sökmotorerna. Du gillar att driva projekt och hålla ett högt tempo där kundupplevelsen står i centrum. Du har koll på det grafiska, är kreativ och brinner för att skapa engagerande innehåll anpassat för sin målgrupp. 

Vi tror att du har jobbat ett par år med innehåll på ett e-handelsföretag, alternativt som konsult. Kanske kommer du från en utföranderoll och är redo för nästa steg; att axla ansvaret för det strategiska arbetet och därmed definiera vad som ska göras, när det ska göras och hur det ska göras. 

Det kan hända att du har en eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring, kommunikation eller liknande. Det viktigaste är att du både är strukturerad och har bra planeringsförmåga tillsammans med ett driv att leverera resultat genom själva utförandet. 

Varför Skyltmax?

Vi erbjuder en inflytelserik roll på ett snabbväxande, roligt e-handelsbolag där du får stora möjligheter att realisera dina idéer. Här får du en trevlig arbetsmiljö och stor frihet under ansvar. Din initiativförmåga och kreativitet kommer att värderas högt! 

Så fort Coronaviruset lättar står vi redo att återgå till vår starka tradition av events och aktiviteter. 

Inne i Skyltmaxhuset väntar episka turneringar inom både NHL, pingis och shuffleboard. I vilken av dom tar du hem segern?

Bra att veta

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Plats: Skyltmaxhuset, Landvetter
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön

Läs mer om Skyltmax på vår jobbsida eller på Facebook

Kontaktperson

Maria Halvarsson

maria.halvarsson@skyltmax.se

0708121873

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %