Extrajobb i produktion på vardagar och helger

Bårhult/Landvetter

Vi är certifierade enligt Great Place to Work och jobbar ständigt efter målet att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser! Med flertalet utmärkelser i bagaget, såsom Gasellpriset fem år i rad och Superföretag enligt Veckans Affärer fortsätter vi resan framåt. Vill du vara med på resan?Om tjänsten

Vi söker nu folk till vårat helgskift (lördagar) men även vid behov på vardagar. Som medarbetare inom produktionen består ditt arbete huvudsakligen av tillverkning och paketering av våra produkter. Arbetet skall leda till att våra kunder får en positiv upplevelse när de får hem sina beställningar. Arbetet görs tillsammans med ett stort gäng härliga medarbetare.

Vi erbjuder

En varierande arbetsmiljö där frihet under ansvar präglar vardagen. En arbetsplats med många engagerade kollegor och möjligheten till stort inflytande. Du får möjlighet att lära dig eller utvecklas inom skyltproduktion, både inom print och gravyr.

Det här är du som person

Du trivs i en organisation under ständig utveckling och du har en stark vilja att hela tiden utvecklas och att förbättra gårdagens arbete ytterligare. Du är prestigelös, noggrann och orädd för nya människor och utmaningar, och du sätter högt värde på leveranser av hög kvalitet till kund.

Det är även ett plus om du har en bakgrund inom skylttillverkning eller printproduktion sedan tidigare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av CNC-fräsning eller kunskaper i Adobes program.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och saknar du några skills eller kunskaper är det ingen fara, vi ser till att du lär dig!

Bra att veta

 • Start: Enligt överenskommelse, gärna så snabbt som möjligt
 • Plats: Fläskebovägen 5, Landvetter
 • Omfattning: Vardagar vid behov och lördagar
 • Lön: Timlön
Kontaktperson

Anders Åsgärde

anders@skyltmax.se

073-578 54 89

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Extrajobb i produktion på vardagar och helger
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %