UX/UI-designer

Bårhult/Landvetter
Ansök senast 2019-09-30

Datadriven UX/UI designer till Skyltmax

Besitter du den magiska förmågan att arbeta med design och användargränssnitt samtidigt som du gärna grottar ner dig i siffror och statistik? Då är detta kanske något för dig!


Skyltmax är en nytänkande skylttillverkare som digitaliserar branschen. Vår drivkraft är att skapa enkla lösningar som tillgodoser kundens behov. Genom designverktyget Skyltomaten erbjuder vi ett helt nytt sätt att handla personliga skyltar utan att göra avkall på enkelhet, lågt pris och snabba leveranser.


Om tjänsten

Som UX/UI designer består ditt arbete huvudsakligen av att utveckla Skyltmax visuella och funktionella kundupplevelse. Framförallt ligger fokus på det egenutvecklade designverktyget Skyltomaten där kunderna designar sina skyltar. Du tar ett helhetsgrepp om användargränssnittet och designen i allt från från A/B-tester och analyser till leverans, redo att implementeras. Rollen ingår i vårt utvecklingsteam bestående av produktägare, produktspecialist samt utvecklare. 


Här ser du ett urval av uppgifter som ingår i tjänsten:

• Att sätta upp A/B-tester, genomföra användartester eller få insikter från annan insamlad data såsom i Analytics

• Ta fram förslag på sidförbättringar baserade på användarfeedback och data

• Designa användargränssnitt

• Ta fram mockups och prototyper

• Skapa grafisk design såsom bilder, ikoner och knappar


Dina färdigheter

Vi tror att du har kombinationen av ett starkt analytiskt och logiskt sinne kombinerat med känsla för design och användarupplevelse. Du fattar gärna designbeslut baserade på best practice kombinerat med svaren du hittar i datan. 


Du kommer att lobba för förslag till förändringar och leda teamet till att hitta användarvänliga lösningar vilket underlättas av en fallenhet för att driva och leda projekt och även att kommunicera värdet i dina förslag. 


Kommunikationen inom teamet sker på både svenska och engelska vilket betyder att du behöver kunna kommunicera obehindrat på båda språken. 


Vi tror att du har ett par års studier inom området och har arbetat minst 1-2 år med liknande uppgifter för att självständigt kunna driva utvecklingen av design och användargränssnitt i våra system. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av frontendarbete.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt driv och din vilja att utvecklas. Saknar du några kunskaper eller färdigheter är det ingen fara, vi ser tillsammans till att du lär dig! 


Varför du ska söka tjänsten

Hos oss får du chansen att, tillsammans med drivna och engagerade kollegor, utveckla ett av världens bästa designverktyg inom skyltbranschen. Du får en stor möjlighet att förverkliga dina idéer och påverka både dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Dessutom hos en arbetsgivare som arbetar stenhårt för att (fortsätta) vara en av Sveriges bästa arbetsplatser och som dessutom pushar branschen till att minska sin klimatpåverkan. 


Vi erbjuder också förmåner utöver det vanliga. Se listan på jobbsidan för ett urval!


Bra att veta

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Bårhult, Landvetter

Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön

Kontaktperson

Mattias Klingberg

mattias@skyltmax.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

UX/UI-designer
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %